keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Miten ladata elokuvia The Pirate Bay:sta?

Katsoin Googlesta, enkä löytänyt yhtäkään ohjetta aiheeseen liittyen, joten päätin kirjoittaa yhden. TPB:sta lataaminen voi aluksi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta kun sen oppii, niin se on helppoa kuin heinänteko. Seuraa askel askeleelta ja opit taatusti. :) Huom: Ohje on kirjoitettu käyttäen Mozilla Firefoxia, mutta selaimella ei pitäisi olla kovinkaan paljon merkitystä.

Mikä TPB on?

Lyhyesti TPB on sivusto josta saa ladattua elokuvia, musiikkia, pelejä jne. ilmaiseksi. Laitonta se kuitenkin on ja lataaminen on omalla vastuulla.

Ohjelmat joita tarvitset:

BSplayer

uTorrent

Aloitetaan:

1. Kirjoita selaimesi hakukenttään www.thepiratebay.org.
2. Kirjoita TPB:n hakukenttään elokuva jonka haluat ladata ja paina piraattihaku.
3. Tämän jälkeen pitäisi ilmestyä liuta torrentteja. Paina torrenttejen yläpuolella olevan ruskean palkin oikeasta reunasta "SE." Tämä toiminto etsii eniten jaetut torrentit, eli ne ovat nopeampia ladata ja myös luotettavempia yleensä. Tämän lisäksi lataa vain sellaisia tiedostoja joiden edessä on joko vihreä tai violetti pääkallo. Vihreä pääkallo tarkoittaa VIP:ppiä(Suomennos = erittäin tärkeä henkilö) ja violetti pääkallo Trusted:dia (Suomennos = luotettu), eli nämä ovat todennäköisemmin virusvapaita.
4. Nyt paina torrenttia jonka haluat ladata ja aukeaa uusi sivu.
5. Paina lataa torrentti. Tämän jälkeen pitäisi ilmestyä utorrentin ikkuna, paina siihen ok. Tämän jälkeen utorrentin pitäisi käynnistyä ja siihen pitäisi ilmestyä jälleen ikkuna, paina taas ok, ellet sitten halua muuttaa tallennuskohdetta.
6. Noin, nyt torrentti latautuu. Kun torrentti on ladannut, paina sitä utorrentissa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse esiin tulevasta valikosta "pysäytä", jolloin tiedosto lopettaa jakamisen osaltasi. Tämän jälkeen paina uudestaa torrenttia hiiren oikealla näppäimellä ja valitse "avaa latauskansio."
7. Nyt paina videotiedostoa jälleen hiiren oikealla näppäimellä ja paina "avaa sovelluksessa" ja valitse BSplayer. BSplayer etsii automaattisesti tekstitykset, paina vain "lataa valitut."


 

1 kommentti:

  1. Niin siis miten niin ei internetin syövereistä löydy ainoitakaan ohjeita, miten warettaa? Esimerkiksi omassa blogissani on täydelliset ohjeet siihen puuhaan.

    http://ohjeitaidiooteille.blogspot.fi/2012/10/miten-ladata-haluttu-elokuvatv-sarjan.html

    VastaaPoista